Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
SSL Certificate

Tempeh


TEMPEH

 

A tempeh roppant tápláló, teljes értékű fehérjeforrás, amelyben az összes szükséges aminosav megtalálható, valamint számos egyéb egészséges összetevőt, például izoflavonoidokat és szója-szaponint is tartalmaz.
Az érlelési eljárás során a termék természetes antibiotikumokkal és az emésztést elősegítő enzimekkel gazdagodik, miközben megőrzi a szójabab rostjait, a szaponinokat és a jótékony hatású szója-izoflavonoidokat.
Az izoflavonoidok erősítik a csontokat, csökkentik a menopauza tüneteit és a koronáriás megbetegedések kockázatát, valamint a hormonfüggőráktípusok megelőzésében is fontos szerepet játszanak,
illeszkedik a dietetikus étrendjébe, csökkenti a koleszterin szintet, erősíti az immunrendszert, és a súlycsökkentésben is segít!

 

A tempeh főtt szójababból készülő,
nemes penészes érleléssel ( fermentációval )előállított élelmiszer.
 
Az érlelési folyamatnak köszönhetően a termék mind karakteres ízében, mind állagában eltér a megszokott szójakészítményektől.
Magas fehérjetartalma miatt a tempeh népszerű alapanyaga a húsmentes, – vegán és vegetáriánus és makrobiotikus, – étrendnek.
Ha ételeinkben a húst tempeh-vel helyettesítjük, nem csupán az eredeti ízeket őrizhetjük meg, de a telített zsírsavak bevitelét is csökkenthetjük.

Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés