Új jelszó kérése
Hírek
2017.09.01 14:45
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Rólunk

A Makrobiotika Áruházat az Envex Kft. és a Makrobiotika Intézet közösen hozta létre és működteti. Közös célunk, hogy a Makrobiotika Áruház vevői megtalálják azokat az alapanyagokat, szakirodalmat és eszközöket, melyek a makrobiotikus étrend és életmód kialakításához és fenntartásához szükségesek. Az Áruház működését szakmai szempontból a Makrobiotika Intézet felügyeli és segíti, az üzemeltetést pedig az Envex Kft. végzi.

 

 

A Makrobiotika Intézet 2003-ban azzal a céllal alakult, hogy lehetőséget kínáljon az egészséges életmód iránt érdeklődők és gyógyulni vágyók számára egy nemzetközileg már elismert és bevált természetes módszer hazai megismerésére.

Az eltelt években Sebestyén Szilvia és sok önkéntes munkájával egyre többen ismerhették meg a makrobiotika egészségmegőrző, fiatalító és gyógyító ételeit és természetes életformáját. Publikációk jelentek és jelennek meg több médiában a makrobiotikáról és a tevékenységünkről.

Konzultáció során táplálkozási tanácsot adunk és egyéni étrendet készítünk. Különböző témakörökben rendszeresen tartunk elméleti és gyakorlati foglalkozásokat, ahol lehetőség nyílik a tápanyagokban gazdag, értékes alapanyagok, az ezeket megőrző ételkészítési módok, az egészségmegtartó és gyógyító étrendek, az energiát adó ételek megismerésére. Szakszerűen elkészített 3 fogásos általános felnőtt makrobitikus menü - leves, főfogás, saláta-savanyú és desszert - rendelhető hétköznapokra Budapesten kiszállítással vagy elosztó központokból elvitellel.

A megjelent magyar nyelvű ismeretterjesztő és receptes könyvek megvásárolhatók a kurzusokon és a meghívásos rendezvényeken, továbbá megrendelhetők Budapesten az ételekkel együtt. A hírlevélért jelentkező érdeklődőknek e-mailben is küldünk rendszeres tájékoztatást.

 

 

Az Envex Kft. környezetvédelmi szakértői és tanácsadói tevékenységgel és bio-, természetes és reform áruk kereskedelmével foglalkozik.

Környezetvédelmi szakértőként és tanácsadóként cégeknek és szervezeteknek nyújtunk segítséget jogi kötelezettségeik teljesítéséhez, az önkéntes vállalások szakszerű megvalósításához. A környezetvédelmi problémák eltüntetése helyett azok megelőzésére és megoldására törekszünk, mert meggyőződésünk, hogy hosszú távon ez a helyes és egyben meg is térülő stratégia.

Az Envex Kft. Bio-, természetes és reform áru kereskdelmével is foglalkozik. Bio élelmiszer kereskedői tevékenységünket az EU öko rendelkezései szerint, évek óta ellenőriztetjük Biokontroll Hungária Ellenőrző és Tanúsító Nonprofit Kft-vel (HU-ÖKO-01), nyilvántartási számunk: 4779/09_SZ. Kínáltunkban 2012 óta szerepelnek a makrobiotikus élelmiszer alapanyagok és kellékek is. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a La Finestra Sul Cielo nevű olasz vállalat minőségi makrobiotikus termékeinek.

A Makrobiotika Intézet és az Envex Kft. 2013-ban együttműködve hozta létre a Makrobiotika Áruházat, melyben a makrobiotikus étrendhez és életmódhoz szükséges tápanyagban gazdag, értékes élelmiszer alapanyagok, eszközök, egyéb kellékek és szakirodalom kaphatók utánajárás nélkül, az ország egész területén. Áruházunk a makrobiotika iránt érdeklődőket kívánja minél teljesebb körű kínálattal kiszolgálni.

Webáruház készítés