TOP termékek

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

ÁRUHÁZUNK VÉGLEG BEZÁR!

A RAKTÁRKÉSZLET EREJÉIG VAGYUNK NYITVA

Rólunk

A Makrobiotika Áruházat az Envex Kft. és a Sebestyén Szilvia közösen hozta létre és működteti. Közös célunk, hogy a Makrobiotika Áruház vevői megtalálják azokat az alapanyagokat, szakirodalmat és eszközöket, melyek a makrobiotikus étrend és életmód kialakításához és fenntartásához szükségesek. Az Áruház működését szakmai szempontból a Sebestyén Szilvia felügyeli és segíti, az üzemeltetést pedig az Envex Kft. végzi.

Sebestyén Szilvia a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Az Envex Kft. környezetvédelmi szakértői és tanácsadói tevékenységgel és bio-, természetes és reform áruk kereskedelmével foglalkozik.

Környezetvédelmi szakértőként és tanácsadóként cégeknek és szervezeteknek nyújtunk segítséget jogi kötelezettségeik teljesítéséhez, az önkéntes vállalások szakszerű megvalósításához. A környezetvédelmi problémák eltüntetése helyett azok megelőzésére és megoldására törekszünk, mert meggyőződésünk, hogy hosszú távon ez a helyes és egyben meg is térülő stratégia.

Az Envex Kft. Bio-, természetes és reform áru kereskdelmével is foglalkozik. Bio élelmiszer kereskedői tevékenységünket az EU öko rendelkezései szerint, évek óta ellenőriztetjük Biokontroll Hungária Ellenőrző és Tanúsító Nonprofit Kft-vel (HU-ÖKO-01), nyilvántartási számunk: 4779/09_SZ. Kínáltunkban 2012 óta szerepelnek a makrobiotikus élelmiszer alapanyagok és kellékek is. Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a La Finestra Sul Cielo nevű olasz vállalat minőségi makrobiotikus termékeinek.

A Sebestyén Szilvia és az Envex Kft. 2013-ban együttműködve hozta létre a Makrobiotika Áruházat, melyben a makrobiotikus étrendhez és életmódhoz szükséges tápanyagban gazdag, értékes élelmiszer alapanyagok, eszközök, egyéb kellékek és szakirodalom kaphatók utánajárás nélkül, az ország egész területén. Áruházunk a makrobiotika iránt érdeklődőket kívánja minél teljesebb körű kínálattal kiszolgálni.